Workshop droomvanger maken

Op 22-10-2021 van 14:00 uur tot 16:30 uur workshop je eigen droomvanger maken.

We beginnen met een korte meditatie en gaan daarna creatief / intuïtief aan de slag. Later gaan we de droomvanger bekijken en kijken of we de persoonlijke essentie terug kunnen vinden van deze middag.

Prijs: € 30,- inclusief materiaal

Maximaal 2 personen

Ik kan niet zeggen hoeveel tijd iemand nodig heeft om de droomvanger te maken. We kunnen altijd een nieuwe afspraak plannen daarna. Kun je op deze datum of tijd niet, neem dan contact met mij op dan gaan we samen kijken naar een andere datum.

Dromen: iedere droom heeft zijn eigen betekenis. Jij bent degene die het best weet wat je dromen je willen vertellen. Het in bijzonder interessant om je dromen is een aantal dagen of weken bij te houden. In 2015 heb ik 6 droomsessies gedaan bij een therapeut in opleiding volgens Carl Jung. In deze dromen kwam naar voren dat ik alleen maar met mijn werk bezig was. Ik had een fulltime job en nachts droomde ik alleen maar van mijn werk. Ik was dus dag en nacht met mijn werk bezig. Hier werd ik niet vrolijk van.

Toen ik mij hier bewust van werd ben ik na gaan denken als huiswerk opdracht, wat ik mogelijk heel erg leuk zou vinden om te doen. Tekenen kwam hieruit voort. Ik heb toen wat spullen aangeschaft en ik ben aan de slag gegaan. Eerst nog wat onwennig. Later heeft dat meer vorm gekregen. In 2016 en 2017 ben ik de Kleine Tiki in Breda gaan volgen. Ik ben hier 1 jaar naar toe geweest en dat was voldoende voor mij. Ik had mijn doel bereikt. Ik heb een jaar nodig gehad om te kijken wat voor materiaal en welke techniek er bij me paste. Dat is werken met pastelkrijt. Mijn doel was mijn eigen symbolen kaarten tekenen en ook dat doel heb ik bereikt. Nu ik met pensioen ben kan ik al mijn creativiteit kwijt in de dingen die ik wil doen. Daar is het maken van dromenvangers een voorbeeld van. Doormiddel van je dromen kunnen je bewustzijn verruimen. Je kunt tot andere inzichten komen en een nieuwe weg in slaan als je dit wilt. Wie weet wat voor ongekende talenten er tot ontwikkeling kunnen en mogen komen.

Aanmelden: Annelies van Heijst, Heiloostraat 515, 2547KN Den Haag. 0628648168 De droomvangers zijn te koop voor de prijs die er onder staat. Zelf op halen.

30 cm doorsnee € 25,-
30 cm doorsnee €25,-

40 cm doorsnee € 30,-
30 cm doorsnee € 25,-