Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle behandelingen, consulten, workshops, oefenavonden en cursussen.

Reiki & Seichem behandelingen:
Een reiki behandelaar is geen arts of therapeut en stelt geen diagnoses. Een Reiki, chakra of edelsteen behandeling vervangt geen reguliere consulten bij de huisarts of welke specialist dan ook.

Neem bij fysieke en/of psychische klachten altijd eerst contact op met uw huisarts of laat u doorverwijzen naar een specialist.

De cliënt informeert de behandelaar over zijn of haar gezondheid alsmede het gebruik van medicatie, alcohol of drugs etc.

In behandeling:
Indien u in behandeling bent voor alcohol- en/of drugs verslaving of voor psychiatrische problemen, kunt u helaas niet bij mij terecht.

Betalingen:
De cliënt betaalt het consult of de behandeling contant.

Annuleren of verzetten van afspraken:
Het verzetten of annuleren van afspraken dient niet later dan 24 uur voor de afspraak telefonisch worden door gegeven. Wanneer een afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd wordt de helft van het consult of de behandeling in rekening gebracht.

Bij het niet verschijnen zonder bericht wordt de helft van het consult of de behandeling in rekening gebracht.

Eigen verantwoordelijkheid cliënt:
Het uitvoeren of interpreteren van de adviezen / informatie die wordt gegeven door de behandelaar vallen onder eigen verantwoordelijkheid van de cliënt.

De behandelaar is niet verantwoordelijk voor het voertuig en/of eigendommen van de cliënt, zoals beschadigingen of bij diefstal.