Reiki – Ankh – edelsteen – chakra behandeling

Een Reiki – Ankh – edelsteen – chakra therapie is een ondersteunde energetische alternatieve therapie.

Reiki – Ankh – edelsteen – chakra therapie is geen vervanging voor reguliere geneeswijze. U dient ten alle tijden bij lichamelijke of psychische klachten of voor het stellen van een diagnose u huisarts of specialist te raadplegen.

Reiki – chakra – edelsteenbehandling

Reiki – chakra – edelsteenbehandeling: tijdens een behandeling leg ik op de chakra’s edelstenen in de kleuren van de chakra’s om mogelijke energetische blokkades op te heffen. Dit kan gericht zijn op lichamelijke of geestelijke klachten, op kleur of een intuïtieve keuze.

Wat is Reiki:

Het woord betekend: universele levensenergie. Het is de kracht die de hele schepping doordringt. Het is deze energie waarin we één geheel zijn met elkaar en met de schepping, die onze vitaliteit bepaalt. Door allerlei oorzaken beginnen al heel vroeg energie kanalen geblokkeerd te raken. Dit kan zich uiten in lichamelijke, emotionele en mentale storingen. Reiki is een methode waarin de verbinding met onze levensenergie weer hersteld wordt, zodat deze weer gaat stromen. Reiki ontgift en reinigt, het geeft ontspanning en brengt lichaam en geest in balans.

Reiki betekend levensenergie.

Ik leg mijn handen in bepaalde posities op de persoon (met kleding aan). Het aantal behandelingen is bij iedere persoon verschillend. Na 5 behandelingen zou je een verbetering moeten kunnen opmerken en weet je of Reiki bij je past. Bij chronische ziekte zie ik vaak terug dat er meer behandelingen nodig zijn om de
aanwezige blokkades op te kunnen heffen.

Wanneer het lichaam onherstelbaar letsel heeft opgelopen kan Reiki heel ondersteunend werken. Echter ben ik niet in staat om dit te herstellen. Door reikibehandelingen kan er wel acceptatie komen. Belangrijk is dat je gaat kijken naar wat je wel kunt en dat je niet alleen bezig bent met wat je niet meer kunt. Want dan gaat het leven aan je voorbij en mis je de mooie dingen van het leven.

Tijdens een reikibehandeling kan er van alles gebeuren zoals: gapen, hoesten, het borrelen van je darmen, het los komen van emoties en verdriet. Achter woede schuilt verdriet, de pijn kan soms erger worden, sommige mensen vallen in een hele diepe ontspanning of een diepe slaap. Na de behandeling kan het zijn dat de klachten erger worden of dat er griepachtige verschijnselen optreden. Het lichaam is dan bezig met een schoonmaak om de aanwezige gifstoffen af te voeren. Deze schoonmaak is op dat moment nodig om lichaam en geest weer in balans te krijgen.

Wanneer het lichaam vervuild is heeft het tijd nodig om de gifstoffen af te voeren. Eet gezond en drink voldoende water en zorg dat je voldoende frisse lucht krijgt. Dit zijn de basis stappen naar een gezonder lichaam / leven. Ademhalen is van levensbelang. Adem diep en rustig in zodat je ademhaling naar je buik gaat en alle ingewanden masseert. Alle organen krijgen daardoor meer zuurstof en dat is nodig om beter te kunnen functioneren. De spijsvertering verloopt beter. Het gevolg daarvan is dat de ontlasting het lichaam sneller verlaat. Lucht op tijd je huis. Laat de frisse wind er regelmatig doorwaaien, zeker als er spanningen zijn geweest. Zet ramen en de deuren open zodat de negatieve energie het huis kan verlaten. Ga regelmatig naar buiten. Iedere cel van je lichaam vraagt om zuivere zuurstof.

Vermijd roken, drinken, drugs, snoepen, junkfood, teveel dierlijke eiwitten, medicatie (is soms van levensbelang), kleur-, geur- en smaakstoffen, kant en klare maaltijden (die kunnen je lichaam vervuilen). Ik veroordeel dit niet. Toch als je gezonder zou willen leven is het goed om hier eens naar te kijken. Drink voldoende water per dag, vruchtensappen of kruidenthee.

Draag je verantwoordelijkheid, neem een beslissing waar je zelf achter staat.

Zoek de oorzaak van je lichamelijke problemen en pak ze aan. Je hebt maar één lichaam en daar moet je een heel leven mee doen. Luister naar de signalen van je lichaam en handel hiernaar. Het lichaam geeft zelf aan wanneer iets niet goed voor je is. Er moet evenwicht zijn tussen spanning en ontspanning. Als je altijd maar in de weer bent, altijd maar aan het werk en je neemt geen tijd voor ontspanning raken je cellen uitgeput. Het gevolg daarvan kan zijn dat je weerstand verminderd en je lichamelijk klachten kunt krijgen. Bij chronische lichamelijke uitputting veroudert het lichaam sneller omdat het geen kans krijgt om te herstellen.

Mogelijk heeft je lichaam meer rust of juist bewegen nodig. Wekelijks gaan sporten, andere dag invulling zoeken, verandering van werk, relaties verbeteren, relaties los laten die je ontgroeid bent, je grenzen aan geven enz.

Ziek zijn is bewust gaan leven, luister naar de signalen van je lichaam. Maak een verbinding met je geestkracht. Keer je naar binnen toe. Ga op onderzoek uit van wat je lichamelijk en geestelijk werkelijk nodig hebt. Als iemand ziek is of pijn heeft is het goed om je medeleven te tonen. Mee gaan lijden is niet nodig. Ziek zijn is een persoonlijk proces. Als iemand ziek is kan dit juist de weg naar genezing worden.

Zorg ervoor dat je niet geleefd wordt door andere mensen. Neem zelf de leiding over je eigen leven, je werk, in je relatie, op sociaal en maatschappelijk gebied en in het gezinsleven.

Doe geen dingen die vanzelfsprekend zijn. Wat je ook doet doe dit omdat je dit vanuit je hart wilt doen. We moeten allemaal wel eens dingen doen die we niet leuk vinden, maar er moet wel een balans zijn. Er kunnen zijn voor anderen is een voorrecht. Maar verlies jezelf niet in de ander ten koste van je eigen gezondheid. Dat je ja leert zeggen als je ja bedoelt en nee leert zeggen als je nee bedoelt.

Als je lekker in je vel zit dan kun je echt wat voor anderen betekenen. Je kunt laten zien wie je werkelijk bent. Jezelf anders voor doen dan je bent (toneel spelen), dat hou je niet lang vol.

Wees creatief met je energie, laat het stromen vanuit jezelf, vanuit je hart.

Ik volg zelf het bloedgroepen dieet en eet ik biologische producten. Verder doe ik aan sport, ik wandel, fiets en zwem regelmatig. Daar voel ik me goed bij.

Als Reikimaster kan ik je niet genezen. Er is veel mogelijk als je aan jezelf wilt gaan werken. Je bent zelf de heelmeester van je eigen lichaam en geest.

Nieuw: Ankh behandeling,

Je kunt er voor kiezen om een Ankh behandeling alleen te doen of in combinatie met edelstenen. Mijn ervaring is dat een behandeling met de Ankh dieper door werkt. Je kunt terug gaan naar patronen van uit het verleden en de oorzaak aan pakken. Samen met mijn gidsen en jouw gidsen kun je blokkades doorbreken om je kwaliteit van leven te verbeteren en je spirituele weg vrij te maken. Zodat je ontwikkeling verder kan gaan naar een hogere frequentie.

Reiki – Ankh – chakra – edelsteenbehandeling behandeling
duurt ongeveer een uur en kost € 30,-

Behandeling gaat op afspraak.

Annelies van Heijst
Heiloostraat 515
2547 KN Den Haag

06 28648168
anneliesvanheijst@icloud.com