Recencies

04-07-2023
Ik heb bij Annelies een geboorte – jaarhoroscoop mogen doen en daar is zoveel duidelijk geworden voor mij. Emoties die ik op dat moment kreeg waren, voor mij, heftig maar met Annelies haar prettige, proffesionele houding  had ik geen problemen om deze ook te tonen. Annelies je bent een warm,  rustig, straight to the point, respectvol, vriendelijk en liefdevol persoon die zonder oordeel, begrijpende adviezen geeft waar ik wat mee kan.  Ik ben heel erg dankbaar dat ik je heb mogen ” vinden” en dat je mij elke keer weer een stuk verder op weg helpt naar mijn doel. 
N.O.

01-03-2023
Annelies dit was wat ik noem een SoulMeeting. Zonder voorwaarde wist jij bij mij de juiste frequentie te raken. Je gaf mij inzichten, raakte mij diep in mijn hart, en bracht mij weer in contact met mijn innerlijke kern. Met veel humor weet je ook de vinger op de juiste plek te leggen en zei je alleen maar tegen mij: “DOEN”! En ik weet wat je bedoeld, en ik ga het DOEN! Wat mooi is om te zien, is dat wij elkaar nu versterken en wij samen het ‘Watermantijdperk’ gaan ontdekken. Ik kan niet wachten. Voor iedereen die twijfelt om een afspraak met Annelies te maken, zeg ik DOEN!
Ingrid Jetten – Von Oven

15-02-2023
Al ruim 10 jaar volg ik consulten en cursussen bij Annelies van Heijst (Dhargey). Het begon met mijn horoscoop. Enthousiast over haar integere manier van omgang met haar medemens ben ik een workshop Tarot gaan volgen. Daarna volgde de opleiding werken met edelstenen en allerlei creatieve workshops. Annelies ontwikkelt mee met haar cliënten en cursisten en daardoor blijft het altijd vernieuwend hoe zij haar kennis met ons deelt. Ook massages zijn een cadeau voor jezelf. De prijzen voor workshops, cursussen en massages zijn uitstekend en staan in geen verhouding tot de kwaliteit.
Liesje Boer

14-02-2023
Bij Annelies heb ik de cursus edelstenen gevolgd, maar ik heb heel veel meer gekregen. Ik had last van depressiviteit en nog niet gewerkte trauma’s. Hiervoor ben ik bij verschillende therapeuten geweest, helaas zonder succes. Annelies heeft tijdens de cursus ook behandelingen toegepast en ik voel nu een groot verschil. Tegenwoordig maak ik gebruik van andere diensten die Annelies aanbied waardoor ik me echt veel beter voel!
Dominika Caban

09-02-2023
Ik heb bij Annelies de cursus Edelsteen – therapie gevolgd en daarna ben ik doorgegaan met een gecombineerde cursus. Een pakket waaronder ik ook een geboorte en een jaarhoroscoop heb gekozen en een workshop tekenen en nog meer…. Alles is mogelijk en bespreekbaar met Annelies. Ik was zoekende nog voor het laatste duwtje. En dat heeft Annelies gerealiseerd. Zo mooi nu kan ik echt zelfverzekerd aan de slag met mijn toekomstige praktijk. Annelies is een sereen, warmtevol en een zonder oordelende empathische vrouw die heel veel kennis bezit. Je wordt echt gezien door Annelies! Een schat op deze aardbol. Zo dankbaar dat ik haar heb gevonden op internet en mijn gevoel heb gevolgd. Ik ben ook trots op mezelf dat ik haar heb gevonden. Het is bij haar een gevoel van thuiskomen.
Liefs, Jamie
Dank je wel Annelies! 🙏🦋💎💖

05-02-2023
Annelies is een vriendelijk, warm en professioneel persoon. Ze geeft adviezen welke behandelingen en/of workshops bij jouw mogelijk zouden passen, waar je iets aan hebt.  Ik voelde dat er naar me geluisterd werd. Niet commercieel maar gericht op mij als persoon/individu. Ik kom er zeker terug.  
Gabriela Caban

02-02-2023
Inmiddels paar keer geweest. Heel vriendelijk en vertrouwd. Past aan naar je behoeften/wensen, en informeerd hier ook naar naar. Neemt ruim de tijd. Heel creatief, en kijk uit naar de workshops. Veel mogelijkheden en staat voor alles open, geeft je alle ruimte wat erg fijn is.
Dani Vi

01-02-2023
De bespreking van mijn Astrologische jaarhoroscoop bij Annelies van Heijst was voor mij verhelderend en stimulerend. Zonder zelf veel kennis te bezitten van Astrologische duiding werd mij duidelijk waar aandachtspunten liggen voor de komende tijd. Welke thema’s springen eruit en op welke aangeboren eigenschappen mag ik vertrouwen? Ik heb daarbij genoten van de kleurrijke en door Annelies zelf gemaakte kaarten die op een speelse wijze de duiding ondersteunen.
Hans van Dodewaard   

4 maanden geleden
Goed en verassend consult. Neemt de tijd voor je. Met behulp van readingen met zelf ontwikkelde kaarten, het maken van spirituele tekeningen, het maken van een persoonlijke horoscoop en nog veel meer ontdek je onverborgen krachten in jezelf. Dit helpt je het beste uit jezelf te halen en te leven vanuit je hart.
J.J.