Reading met eigen symbolen kaarten

Reading met symbolen kaarten

Vanaf 1991 werk ik met de tarot kaarten en geef tarot consulten. Al een geruime tijd liep ik met het idee rond om zelf mijn eigen symbolen kaarten te tekenen. Het is nu zo ver. Op dit moment heb ik meer dan 208 kaarten getekend en er komen er nog meer bij.

Het consult bestaat uit het trekken van 13 kaarten. 12 kaarten leg ik op de 12 leefgebieden van de Astrologie, dit zijn de leerprocessen. Kaart 13 geeft de essentie van het consult aan. Ik ga samen in dialoog met jou. Je kunt een vraag stellen, een algemene legging laten doen of een jaarprognose samenstellen door voor iedere maand een kaart te trekken. Samen gaan we kijken naar de afbeelding / symboliek en naar de kleuren op de desbetreffende kaart.

Mijn doel is om het beste in jou te stimuleren of te inspireren. De kern in jou te raken waar het in het hier en nu om draait. Levensprocessen bewust te laten worden om mogelijk nieuwe inzichten te krijgen en nieuwe wegen in te slaan. Het transformeren van levenspatronen die niet langer bij je passen. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf mag zijn en je persoonlijk kan blijven ontwikkelen.

Ieder mens is uniek, jij ook, zo is iedere kaartlegging ook uniek. Welke kaart er ter sprake komt in een consult zal nooit dezelfde duiding komen. De duidingen zijn persoonlijk doordat de dialoog tussen ons gevoed wordt door wat ons op dat moment wordt ingegeven.

Kosten per reading € 32,-

Een reading gaat op afspraak.

Annelies van Heijst
Heiloostraat 515
2547 KN Den Haag

06 28648168
anneliesvanheijst@icloud.com

Resensie:

Het was een bijzonder positieve ervaring, Annelies. Dank je wel hiervoor. De kaarten zijn echt prachtig gemaakt en ik ben onder de indruk van je zorgvuldigheid, wijsheid en kundigheid. Mooie inzichten gekregen. Echt een aanrader!

Masja