Emoties luchtig verwerken

Iedereen is wel eens boos of verdrietig. Je kunt in deze emotie blijven hangen of deze blijven voeden. Je mag boos en verdrietig zijn, daar is niets mis mee. Opgelopen emoties kunnen echter een grote invloed hebben op ons dagelijks leven en ons welzijn. Wanneer we hier geen uitlaatklep voor hebben kan het zijn dat de emmer ineens overloopt en de bom barst / explodeert. Het effect van deze ongecontroleerde emotie kan banden en dingen stuk maken. Iets waar je later mogelijk spijt van hebt.

Emoties luchtig uiten via muziek, krijt, potloden, stift op papier.

In de persoonlijke sessie gaan we hier samen mee aan de slag. Er zijn huisregels, boos zijn mag, huilen mag. Er wordt niet gegild i.v.m. met geluidsoverlast voor de buren.

We beginnen met een korte meditatie. We gaan kijken waar de emoties van boosheid / verdriet mogelijk vast zitten in je lichaam. Daarna gaan we aan de slag met muziek en krijt, potlood, stift op papier. Het is de bedoeling dat je de energie van de emotie van je boosheid of verdriet te laten stromen via het krijt op papier. Door het luisteren van muziek tijdens het tekenproces wordt het geheel een stuk luchtiger.

Later gaan we evalueren wat er veranderd is voor en na de sessie in het lichaam.

Deze sessies gaan op afspraak en duren ongeveer 1,5 uur.

Kosten € 30,-

Annelies van Heijst
Heiloostraat 515
2547 KN Den Haag

06 28648168
anneliesvanheijst@icloud.com