Relatie horoscoop

Hierbij leg ik de twee geboorte horoscopen naast / op elkaar. Beide jaar horoscopen worden besproken. Van beide maak ik een composiet horoscoop.

De duiding die hieruit voortkomt, geeft een beeld weer van welke raakvlakken er in de relatie zijn, zowel harmonisch als dynamisch. Een relatiehoroscoop geeft inzichten in elkaar, maar geeft geen garantie van “we leven nog lang en gelukkig”. Mijn ervaring is als je een relatie hebt, je in elkaar mag investeren en samen mag werken aan een gemeenschappelijk doel. Tevens is het belangrijk dat je tijd neemt om jezelf te blijven ontwikkelen en dat ieder ook zijn eigen dingen blijft doen. Elkaar de ruimte geven, je eigen ruimte innemen.

Liefde, respect, normen en waarden, dit alles geeft veiligheid en geborgenheid, deze basis is belangrijk in een relatie. In het leven lopen we soms korte of langere tijd met elkaar mee. Net zolang totdat wij onze les met elkaar geleerd hebben. Het zou mooi zijn als in die tijd het beste in beide partners omhoog wordt gebracht.

Indien u echt naar elkaar wilt kijken en naar wat u elkaar te bieden heeft, dan wil ik u adviseren om de volgende horoscopen samen te laten duiden.

Geboorte horoscoop van beiden:
Kosten € 87,-

Jaar horoscoop van beiden:
Kosten € 92,-

Composiethoroscoop
Kosten € 50,-

Voorbereidingen horoscoop tekeningen + gesprek van ongeveer 1,5 uur.  Relatiehoroscoop duiding bestaat uit meerdere gesprekken.

Annelies van Heijst
Heiloostraat 515
2547 KN Den Haag

06 28648168
anneliesvanheijst@icloud.com