Astrologie

Nieuwe overtuigingen:
We leven in een hectische tijd en mogelijk hou jij je vast aan oude overtuigingen die je al lang ontgroeid bent. Ik geloof dat er oneindig veel mogelijkheden zijn in het leven, ook in jouw leven. Benut je alle kansen die je krijgt of blijf je liever hangen in oude leefpatronen? Durf je uit je comfort zone te komen? Wie weet wat voor mooie weg er voor je open ligt. 

Astrologie:
Op het moment dat iemand geboren wordt, staan de planeten in meerdere dierenriemtekens. Zo boven, zo beneden. Dit wordt ook wel de blauwdruk genoemd. Je karaktereigenschappen komen hieruit voort. Je krijgt inzicht betreft je talenten en je leerprocessen. Er kunnen karaktereigenschappen zijn die je in aanleg bezit, maar waar je mogelijk in het geheel niet aan toe komt door welke omstandigheid dan ook. Door een geboorte– jaar– of relatie horoscoop te laten duiden kun je meer inzicht krijgen in je eigen processen zodat je het beste uit jezelf naar boven kunt halen. Een horoscoop is net als een klok of een levenswiel, hij draait je hele leven als maar door.

 

Door de progressie’s van de huidige planeten krijg je dan telkens weer nieuwe thema’s in je leven waaraan je mag werken. Met ongekende mogelijkheden of uitdagingen. Het gaat erom dat je een diepe ziels-verbondenheid krijgt met je eigen kern. Laat dingen los die je ontgroeid bent of die niet meer bij je passen. Of kijk of je dit nieuw leven in kunt blazen. Omring je met een netwerk van gelijkgestemde, zodat je werkelijk contact hebt met die ander. Blijf in ontwikkeling en sta open om verder te willen groeien. Je tijd hier op aarde is kostbaar. Verspil geen tijd. Wat is je grootste passie, waarvoor je hier op aarde bent gekomen? Maak in het dagelijks leven hier ruimte voor om dit vorm te geven op aarde. Als we in dialoog gaan, kunnen we de horscoop samen verder uitdiepen.

Uniek in Nederland:
Een horoscoop duid ik in combinatie met mijn symbolen – kaarten die ik zelf heb getekend. De kleurrijke kaarten met de duiding erbij geven een duidelijk beeld van de horoscoop.

Horoscoop besprekingen gaan op afspraak.
Nodig: geboortetijd en geboorteplaats / woonplaats

Geboortetijd op te vragen in de gemeente waar je geboren bent of in het trouwboekje van je ouders, of op een geboorte tegel.

Zie verder:
geboorte horoscoop,
jaar horoscoop of
relatie horoscoop

Annelies van Heijst
Heiloostraat 515
2547 KN Den Haag

06 28648168
anneliesvanheijst@icloud.com