Tweelingen

van 21-05 tot en met 21-06

De karakter eigenschappen van de Tweelingen:

Het symbool van de Tweelingen zie ik als een vlinder.

Bij de Tweelingen staat de communicatie voorop. Mentaal zijn ze erg sterk. Rationeel: dat wil zeggen dat hun gevoel en emoties ondergeschikt zijn aan hun denken. 

Ze zijn pienter en leergierig. Een praatje maken hier en daar. Op zoek naar nieuwtjes en informatie. De Tweeling heeft altijd een antwoord, ze lijken wel een wandelende encyclopedie. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes of roddels. De Tweeling is heel beweeglijk, gaat het liefste van hier naar daar. Lekker veel afwisseling heeft de voorkeur. 

De telefoonrekening kan hoog oplopen voor de Tweelingen net als alle andere vormen van kennis- en informatievoorziening, zoals de krant TV, Radio, Internet, Facebook, Twitter etc. Als je tegen een Tweeling zegt hou je mond, dan is dit een grote straf. Want er moet gepraat worden, het zijn doorgaans oppervlakkige gesprekken. Over koetjes en kalfjes. Geen diepe emotionele gesprekken

Mercurius is de heerser van het teken Tweelingen. Mercurius heerst over alles van wat van hier naar daar gaat. Het longgebied armen en handen vallen onder het teken Tweelingen. Tweelingen is een beweeglijk teken. 

De energie is flexibel naar anderen gericht en naar binnen. Het is een luchtteken en dat betekend dat men mentaal erg sterk is. Het gesproken woord is belangrijk. 

Als een Tweelingen niet kan communiceren kan dit een weerslag hebben op de gezondheid van de longen de armen en handen. Ontstekingen kunnen ontstaan wanneer men emotioneel zich niet kan uiten naar de ander. Emoties en gevoel zijn ondergeschikt aan het element lucht het denken.