Stier

van 20-04 tot 20-05

De eigenschappen van de Stier:

Venus hoort bij het teken Stier. Stier is een aarde teken. Zintuigelijk genieten en de liefde voor moeder aarde en wat zij te bieden heeft. Lekker bezig zijn in de tuin of door het kweken van bloemen.

Ze zijn praktisch en creatief ingesteld en willen mooie dingen graag degelijk vorm geven. Ze hebben veel geduld en houden van kwaliteit. Stieren zijn laatbloeiers, ze zijn traag en hebben de tijd nodig. De Stier heeft een sterk uithoudingsvermogen. Waar anderen stoppen gaat de Stier nog even door.

 Ze zijn zintuigelijk sterk ingesteld zoals: ruiken, proeven, horen, zien en voelen. Het zijn levensgenieters, ze houden van lekker eten en drinken. Altijd iets lekkers bij de koffie of thee. 

Ze zijn materialistisch ingesteld. Geld vasthouden, oppotten, of uitgeven aan luxe zoals een mooie auto of mooi huis, zijn mogelijk. De Stier wil vasthouden en bezitten. Ze kunnen daardoor problemen hebben met de verandering van het leven. 

Ze kunnen mensen, vrienden, familie als bezit en eigendom gaan zien. De Stier is betrouwbaar, daar kun je op rekenen. Verder kan de Stier op zijn tijd erg koppig zijn en geen water bij de wijn willen doen.

De nek valt onder het teken Stier. Het is dus belangrijk dat de Stier blijft praten. Geef aan wat voor jouw belangrijk is in het leven. Zeker op diep emotioneel gebied. Wanneer je niet kunt praten wat er van binnen in je af speelt, is de kans groot dat dit een weerslag heeft op je keel. Wat zich kan uiten en keelpijn of in een keelontsteking. 

Stier is een vast teken de energie gaat naar binnen toe, wat kan duiden op dat iemand van binnen alles zelf eerst moet verwerken. De bekende binnenvetter.