Boogschutter

van 23-11 tot en met 21-12

De karakter eigenschappen van de boogschutter zijn:

De Boogschutter is een vuurteken met beweeglijke energie die naar anderen en naar binnen in zichzelf gaat. Door hun beweeglijkheid kan het zijn dat ze rusteloos worden van zichzelf. 

Ze zijn enthousiast en optimistisch met een groot gevoel voor humor. Groter, beter en meer horen bij de Boogschutter. De planeet Jupiter is heerser van het teken Boogschutter en die wil zich uitdijen, wil groeien en wil genezing. Maar kan ook behoorlijk overdrijven. Zelfoverschatting komt regelmatig voor. 

Boogschutters nemen vaak grote risico’s. Wat vaak goed gaat. Maar soms moet men de rekening daarvoor betalen. Door alles waar te….. voor staat, dan niet haalbaar meer is. Of dat het vuur van de energieke Boogschutter is opgebrand en men het een tijd rustiger aan moet doen. Daar heeft de Boogschutter dan geen tijd voor want hij of zij wilt vooruit op naar het volgende doel, ze zijn toekomstig gericht. 

Ze moeten zich vrij voelen in hun directe omgeving. Ze zijn eerlijk, direct en recht door zee. Ze zijn fanatiek, energiek en daardoor ongeduldig. Vooruitgang, streven en willen niet afgeremd worden. 

Ze zijn uitstekende leraren / leraressen die hun kennis of levenswijsheid door willen geven aan andere mensen. Het maakt niet uit op welk gebied als ze maar door kunnen geven.

Grotere huisdieren / paarden horen bij de Boogschutter. Ze zijn doorgaans erg sportief en beweeglijk. Ze hebben hun vrijheid nodig om te kunnen doen wat ze graag willen doen. Beperking of grenzen daar hebben ze een broertje dood aan. Ze hebben een ongekende ruimte nodig.

De Boogschutter kan een bepaalde levensvisie hebben of sterk gelovig zijn. Die ze andere graag op willen dragen. Filosofisch ingesteld, reizen in de geest. Graag boeken lezen of willen leren, studeren, de eeuwige student. De Boogschutter houdt doorgaan van andere culturen. Regelmatig reizen naar het buitenland kan tot de mogelijkheden behoren.

De heupen en dijen vallen onder het teken Boogschutter, wat bij zelfoverschatting een zwakke plek zou kunnen zijn. Gas terug nemen en luisteren naar de signalen van het lichaam kan mogelijk nodig zijn om tot inzicht te komen.